Den levende fortælling

Levende billeder og lyd er uomgængeligt en af de bedste måder at skabe opmærksom og synlighed på.

Når I skal gøre jeres budskab levende, handler det om at sætte de rette rammer i den rette kontekst. Det er essentielt, uanset hvilket budskab I vil formilde og uanset til hvilken modtager. Vi hjælper jer med at skabe den rigtige kommunikation så den helt rette målgruppe rammes præcist og frem for alt effektivt. Høj faglig ekspertise og årelang erfaring gør at vi kan indgå i mange forskellige sammenhænge og der er derfor altid maksimal fokus på at behandle alle involverede, med største respekt og integritet, uanset om der er tale om en psykiatrisk patient eller en CEO fra en international virksomhed.

Ved mindre produktioner tilbyder vi et one-man-band set up. Altså produktioner hvor samme person instruerer og filmer. One-man-band formen tillader, at man kan komme helt tæt på de medvirkende og i tilgift er det ofte mere kosteffektivt, særligt ved produktioner i udlandet. Er der tale om mere komplekse produktioner anbefaler vi et mere klassisk set up, hvor vi fungerer som instruktør og producer for større, eller mindre hold, der sammensættes til formålet.

 

Totalentreprise

Danish Media tager sig af alle dele af processen
– fra den spæde idéudvikling, til at det færdige produkt er afleveret til jeres fulde tilfredshed:

  • Projektstyring
  • Idéudvikling, koncept og manuskriptskrivning
  • Instruktion, tilrettelæggelse og filmoptagelse.
  • Redigering og postproduktion til færdig afleveret fil.
  • Speak, grafik, sprogversionering, undertekstning og musik

 

Se eksempler på film og video: Klik her

 

 

”Jon Rytter was hired to produce a short film for DanChurchAid – a Danish development NGO – about hunger in Ethiopia. Jon was very professionel to work with under difficult and primitive circumstances and delivered a film to our full satisfactory.”

– Malene Haakansson, International Advocacy Advisor, DanChurchAid”Jeg har i flere omgange samarbejdet med Jon Rytter om filmproduktioner for Albertslund Kommune og for Miljøpunkt Vanløse, og jeg er super tilfreds med produkterne. Med komplekse emner som miljø og klima som udgangspunkt, er Jons evne til at skabe den nærværende historie helt unik. At Jon tillige er en ”pakkeløsning” og jeg derved har undgået at skulle koordiner lyd-, lys-, og filmmand har kun været et plus”

– Jette Ebbekær Thomsen, Centerleder, Miljøpunkt Vanløse