Undervisning

Danish Media har mange års erfaring i at tilrettelægge kurser for såvel nybegyndere og erfarne. Undervisningen sammensættes efter Jeres behov og kan også foregå på Engelsk. Danish Media kan bl.a. tilbyde kurser med særligt fokus indenfor:

  • Tilrettelæggelse og interviewteknik
  • Formidling og journalistisk metode
  • Filmisk form og udtryk
  • Redigering af billede og lyd
  • Videofotografering og lyssætning
  • Video med din smartphone kursus

 

Rådgivning

Skal I opbygge et redaktionelt miljø eller investere i produktionsudstyr, så kan Danish Media give jer  den rette rådgivning. Grundet en bred faglighed og årelang erfaring i at projektere, designe og implementere udstyr, manøvrerer vi uden om faldgruber og sammensætter udstyr, så Jeres projekt kommer succesfuldt i luften.

 

 

“De seneste ti år har Jon Rytter været en af de mest værdsatte konsulenter i Danicom, og han har løst opgaver for os så svære steder som Yemen og Sydsudan. Jon er omhyggelig og han gør altid jobbet helt færdigt – ikke noget med småting hist og pist, der lige mangler. Og så kan han tale med folk fra alle kulturer og alle samfundslag og skabe gode menneskelige kontakter, og det er den allervigtigste kvalifikation, når man som Danicom sender trænere og konsulenter rundt i verdens afkroge”

– Per Østerlund, Managing Director, Danicom

 

”Vi har i TDC arbejdet med en flermediel strategi i den interne kommunikation, og ønskede i den forbindelse at etablere web-TV.
Jon Rytter har stået for indkøb og implementering af TV og redigeringsudstyr, og derudover oplæring og undervisning af de redaktionelle medarbejdere i produktionsplanlægning, optagelse og AVID redigering. Derudover har Jon Rytter også produceret en del film for intern kommunikation i TDC. Begge dele har været en ubetinget succes. Jon Rytter har evnen til hurtigt at sætte sig ind i de kommunikationsmæssige behov og muligheder i TDC, han er en yderst kompetent, nærværende og tillidsvækkende lærer og instruktør – og en fantastisk drivkraft i processen. TDC har på få måneder fået en velfungerende og professionel web-TV produktion op at stå – og det er i høj grad Jon Rytter fortjeneste.

Tina Christel Kristensen, Kommunikationschef, TDC.

 

IMG_9855-Edit-2low IMG_9855-Edit-2low